30. srpna 2011

Hodnocení Darllov's Art Academy od Mary

Darllov's Art Academy**

Autor : Eloran & Yve

Hodnocení od správce RPGblogy:

Design:

Design je hezký, akorát by možná bylo lepší umístit stránky na střed. Pokud jde o menu, tak by to chtělo trochu pozměnit. Chtělo by to k rubrice "Darllov's ART Academy" napsat třeba "- o nás" nebo něco takového, aby bylo poznat, co tam vlastně je. Pokud jde o registraci, bylo by vhodnější ji umístit přímo do menu. Pokud jde o "Počasí", tak to se mi líbí, akorát pozor na překlepy. Co se mi dále líbí je stručný popis akademie hned nahoře v menu.

Jak často hráči RPG hrají:

Toto RPG zřejmě teprve začalo schvalovat registrované hráče. Jestli to chápu dobře, tak hráči mohli o prázdninách hrát jen na zkoušku a podle toho, jak hráli si autoři RPG vybrali hráče, které vlastně přijmou. Hodnocení hraní hráčů naleznete ve článku "Oznamy". Výuka pravděpodobně začne začátkem školního roku (NON RPG).

Aktivnost autora blogu:

Autoři se o RPG starají, ale dalo by se to ještě vylepšit. Až začne školní rok, více se pozná, jak se o RPG autoři umějí starat. Ještě bych měla jednu připomínku k zařazení do rubriky "NON -RPG" - tvorba postavy a pravidla by možná měla být na jiném místě, aby je hráči rychleji našli a také ne zrovna sedí do této rubriky.

Možnosti RPG:

jak se píše v informacích o RPG, můžete zde studovat "Tanec, Hudba, Fotografie, Kresba a Malba a v neposlední řadě Sochařství", což vypadá velmi lákavě, otázkou však je, jestli už mají na tato místa profesory nebo jak to vlastně bude. Opět se tohle zjistí po zahájení výuky. Pokud by všechny předměty byly v provozu, mohlo by jít o velmi zajímavou výuku v RPG světě. Tato akademie dále doporučuje, aby si hráči na facebooku založili profily svým postavám a spřátelili se mezi sebou, kvůli snadnějšímu domlouvání na hře - dobrý nápad. Co se mi na stránkách líbí je historie školy, napsaná velmi pěkně.

Celkový dojem:

Jelikož jde o RPG akademii, kde se zatím ještě nevyučuje, je těžké něco zhodnotit. Zatím proto uděluji pouze 2 hvězdičky s tím, že doporučuji autorům, aby požádali o aktualizaci hodnocení, až na škole bude probíhat v plném proudu výuka (tedy třeba měsíc nebo i déle po zahájení školního roku). Myslím, že pak už bude hodnocení o něco lepší.

Pro autory  tohoto blogu: Pokud něco na svých stránkách upravíte, můžete zažádat o aktualizaci hodnocení přidáním komentáře k tomuto článku.

2 komentáře:

  1. Díky za hodnocení, vážně si ceníme tvého názoru. Za nějaký čas se zase ozveme, popravdě jsme myslely, že hodnocení nebude tak rychle. :D Nevadí, ještě jednou díky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře..;)..a pokud jste chtěli hodnocení později, měli jste to napsat..;)..ale to už je teď jedno. Tak se pak nezapomeňte připomenout..;)

    OdpovědětVymazat