29. srpna 2011

Hodnocení Coprulu sector story od Mary

Coprulu sector story***

Autoři : A team

Hodnocení od správce RPGblogy:

Design:

Design sedí k tématu blogu. Záhlaví je pěkné, ale možná by neuškodilo přímo do záhlaví napsat název RPG. Menu je přehledné, akorát bych doporučila vymazat ta červená slova (například "Pouze pro adminy" atd.). Pokud by to šlo, také by bylo lepší udělat stránky širší.

Jak často hráči RPG hrají:

Hráčů není registrované velké množství, ale jelikož je RPG ještě celkem mladé, není to zase tak nízký počet. Chci ale upozornit autory, že v profilech nefunguje rubrika "Ostatní". Pokud jde o herní místnosti, až na pár vyjímek jsou příspěvky v každé místnosti. Chtěla bych jen upozornit, že na "Auiru" není v návštěvní knize popis toho místa, kdežto v jiných místnostech je vždy popis. Pak si nejsem jistá, jestli hráčům nevadí při delším hraním, že jsou místnosti dosti tmavé a je to nepříjemné pro oči. Možná by stálo za to, zkusit třeba nějaký odstín modré nebo šedé, spíše než volit černou barvu.

Aktivnost autora blogu:

Zatím to vypadá, že se autoři o RPG starají a opravdu se snaží. Velmi se mi líbí článek "Chcete se zaregistrovat" - myslím, že je to dobře napsané a váhající návštěvníky to dost možná přesvědčí, aby se přihlásili. Co bych ještě doporučila ohledně úprav je to, že by mělo být v menu viditelně napsáno "Tady se můžete registrovat" nebo něco takového a měl by tam být odkaz na článek o registraci. Jako obyčejný návštěvník stránek jsem nějak nezjistila, jak se registrovat. Dále bych také doporučila dát do menu kontakt (e-mail) na autory, jelikož kontakt jsem tam také nikde nenašla. Pak bych ještě také doporučila přesunout "NonRPG pokec" až dolů, jelikož to zrovna není to, co by mělo v RPG být úplně nahoře. Tam by právě měl být spíše odkaz na registraci a pak také pravidla.

Možnosti RPG:

V RPG si můžete vybrat z několika nabízených ras, jako jsou například lidé nebo Zergové. Můžete také hrát ve vyspělé civilizaci nebo v případě zájmu hrát člověka na planetě, která ještě není tak vyspělá. Jak to ale vypadá, právě tam zbývají už jen 2 volná místa.

Celkový dojem:

Tyto stránky jsou zajímavé i tím, že takových moc není. Možná by stálo za to, zapracovat na stránkách a vymyslet co nejvíce nápadů. Toto RPG by mohlo být opravdu pěkné, ale v tuto chvíli uděluji 3 hvězdičky.

Pro autory  tohoto blogu: Pokud něco na svých stránkách upravíte, můžete zažádat o aktualizaci hodnocení přidáním komentáře k tomuto článku.

Žádné komentáře:

Okomentovat