5. července 2011

Reklama na srpen

Máme tu další soutěž. Oficiálně bude spuštěna 11. července 2011 a své návrhy budete moci posílat až do 24. července do půlnoci. A o co vlastně půjde?


Ano, samozřejmě, soutěží se opět o měsíční reklamu "pod rybičkami". Tentokrát ale úkol s rybami souviset vůbec nebude. Možná, že jste si už přečetli (v článku "Novinky červenec/ srpen/ září"), že od září se bude čtyř a pětihvězdičkovým RPG přidělovat "nálepka". Jenže jakou podobu by měla nálepka mít? A právě to je úkol pro vás - vymyslet nálepku. 

Požadavky:
  • nálepka by neměla být moc velká a měla by být jednoduchá
  • měla by mít na sobě nápis "RPG doporučované rpgblogy.blogspot.com" - popřípadě nějaký jiný nápis, který by vyjadřoval doporučení
  • jaký tam bude obrázek nebo prostě něco, je úplně na vás- o nejlepší nálepce pak budou opět hlasovat návštěvníci tohoto blogu a z nejlepších dvou já pak vyberu to lepší a to získá reklamu pod rybičkami na měsíc
  • každé RPG se opět může zúčastnit maximálně třemi nálepkami
  • do doby, než bude hlasování ukončeno, je zakázáno upozorňovat na to, že "tahle nálapka je naše" a podobně - potom by totiž lidé nemuseli hlasovat podle toho, jak se jim líbí nálepka, ale jakému RPG "fandí"

2 komentáře:

  1. a jakou technikou to má být může to být i přes pc nebo tomusí být kreslený?

    OdpovědětVymazat
  2. je to úplně jedno - prostě co vám jde nejlíp... pokud lépe kreslíte ručně na papír, tak to nakreslete a pak naskenujte a pošlete...pokud si více rozumíte s pc, vytvořte nálepku pomocí počítače..;)

    OdpovědětVymazat