5. července 2011

Novinky červenec/ srpen/ září

Tak abych nemusela psát miliony článků, napíšu to všechno do jednoho - i když celkem dopředu. V tomto článku najdete novinky nebo připravované změny na rpgblogy.blogspot.com.

A co se tedy na stránkách bude dít?
  • V levém menu byla odstraněna "Návštěvní kniha" na stížnosti, připomínky atd., jelikož jediným příspěvkem tam byla jakási reklama. Kniha tedy byla celkem k ničemu. Od teď směřujte své dotazy, připomínky, návrhy a všechno ostatní do komentářů u článků nebo na email maryhappy@seznam.cz
  • Během těchto tří měsíců (červenec, srpen, září) by se měl lehce změnit seznam RPG. Jelikož přihlášených RPG přibývá, je potřeba to nějak zpřehlednit. Seznam v pravém menu zůstane stejný, ale krom něho bude ještě k dispozici stránka, která potenciální hráče RPG navede právě k tomu RPG, jaké chce. RPG budou seřazeny různě - podle počtu hvězdiček, podle témat, podle oblíbenosti, ... Proto prosím už teď autory RPG, aby si promysleli klíčová slova, která vystihují jejich RPG a podle kterých je budou moci hráči najít. Klíčkových slov může být několik. RPG blogům, kteří pak do daného termínu (který bude ještě určen) nedodají svá klíčová slova, budou slova přidělena mnou, do doby, než dodají vlastní.
  • Možná, že jste si všimli, že když kliknete na RPG ze "Seznamu RPG", u některých se objeví možnost komentovat a u některých ne. Je to proto, že některé z nich jsou vytvořeny jako stránka a některé jenom jako obyčejný článek. Důvodem je, že zezačátku jsem myslela, že jako stránky udělám všechny, ale bohužel, stránek je omezený počet, takže zbytek jsem musela udělat jako články. Stránky teď ale budou potřeba k něčemu jinému, proto budu ty RPG, které jsou jako stránka, přepisovat na články. Nedivte se tedy, že se už dlouho zaregistrované RPG objeví jako nový článek. (Doufám, že jste tenhle odstavec nějak pochopili, nějak nevim, jak to napsat víc srozumitelně..:-D)
  • Do konce září by pak už mělo být plně v provozu "Hodnocení od hráčů" a "Hodnocení od Vás". Už jsem možná přišla na to, jak to udělat, tak snad to tak opravdu půjde.
  • (Pravděpodobně) od začátku září zde bude novinka. RPG, které ode mne mají 4 nebo 5 hvězdiček z hodnocení, budou moci na své stránky umístit "nálepku", která bude dokládat kvalitu toho RPG. Bude to tedy doporučení od rpgblogy.blogspot.com. Pokud RPG hodnocení nebude chtít mít, ale mně se RPG bude líbit, i tak můžu nálepku udělit. Pokud ale dané RPG nebude chtít nálepku na svůj blog umístit, nemusí. O podobě nálepky budete moci rozhodovat i vy a zapojit se do navrhování. (více v dalším článku)
  • Ještě se jenom lehce zmíním o projektu "Napište pro nás článek". Jak jsem uvedla, zamluvení článku je platné měsíc (od doby, kdy byl článek zamluven, což je uvedeno v "Návštěvní knize"). Pokud měsíc uplyne a článek nebude hotov, téma se uvolní pro další zájemce. Pokud ale autor nebude mít ještě po měsíci článek hotový a bude chtít pokračovat, může požádat o prodloužení (ale, prosím, pár dní před uplynutím měsíce) buď na email maryhappy@seznam.cz nebo to připsat ke svému zamluvení do knihy. Nemusíte psát proč to chcete prodloužit. Stačí jenom, když napíšete, že žádáte o prodloužení (a pokud píšete na email tak připište téma, které si prodlužujete a název RPG). Prodloužení je platné opět měsíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat