20. července 2011

Hodnocení Moon school od Mary

Moon school**

Autor : Jaja

http://rpg-moon-school.blog.cz/

Hodnocení od správce RPGblogy:

Design:

Designsedí k tématu. Vypadá pěkně, ale je tam několik nedostatků. Nástěnka nahoře na stránkách je sice dobrý nápad, akorát by to chtělo zvolit vhodnější barvu písma. Chtělo by to jiný odstín červené a doporučila bych z nástěnky odstranit vlevo nahořeten černý obrazec - písmo půjde lépe přečíst. Pokud jde o menu, doporučila bych jinou barvu místo té šedé pro písmo. Buď nějakou modrou nebo tmavší odstín šedé, aby to bylo lépe vidět. Ikonky bych přesunula trošku níže, klidně až pod anketu. Dále bych pak chtěla upozornit, že na seznam studentů upozorňuje pouze šipka před "Zoznam študentov". Nevím, jestli je to schválně, ale spíše bych doporučila udělat odkaz udělat z celého slova.

Jak často hráči RPG hrají:

Našla jsem asi jen dvě nebo tři místnosti bez příspěvku. Někde je přípsvěkl jen pár, jinde se hraje více. Co se mi líbí je, že jsou v článku s pokoji a třídou použity obrázky dveří. Možná, že by bylo ještě lepší, kdyby ty dveře přímo odkazovaly na tu danou místnost. Zatím na to odkazuje popisek dole.

Aktivnost autora blogu:

Od mojí poslední návštěvy se blog o něco zlepšil. Autorka na blogu zřejmě pracuje, ale stále by to chtělo ještě nějaké změny. Jenom bych chtěla doporučit, aby články nebyly tak dlouhé, vložit rozdělovací čáru. Článěk se pak na hlavní stránce zobrazí jenom tou částí, kam máš vloženou rozdělovací čáru. Zbytek se pak zobrazí, pokud návštěvník klikne na "zobrazit více" nebo na nějakou jinou větu, na různých stránkách je to jiné. Stránky pak vypadají líp.

Možnosti RPG:

Jestli jsem to dobře pochopilla, tak se hráči rozdělí do pěti fakult: "5 ako 5 elementov - voda, vzduch, zem, oheň a duch". Do fakult zřejmě hráče zařazuje autorka na základně vyplnění testu. Jak bude probíhat vyučování jsem nejzjistila. Už je ale přihlášeno několik profesotů a jsou u nich napsány předměty, které budou vyučovat: výtvarná výchova, tanec, literatura, upíří sociologie a dramatická výchova. Na tanec a dramatickou výchovu jsem docela zvědavá. Zajímá mě, jak bude probíhat výuka.

Celkový dojem:

Váham nad dvěma nebo třema hvězdičkama. Nakonec jsem se rozhodla udělit pouze dvě hvězdičky s tím, že věřím, že až bude RPG starší, bude ještě mnohem lepší a že to třeba už nezůstane ani na třech, ale mohly by být čtyři. Prostě chce to ještě trošku práce.

Pro autory  tohoto blogu: Pokud něco na svých stránkách upravíte, můžete zažádat o aktualizaci hodnocení přidáním komentáře k tomuto článku.

3 komentáře:

  1. Ďakujem =)
    Dobré hodnotenie
    Tie šípky k "zoznamu študentov" tak sú schválne =)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsi s hodnocením spokojená..;)

    OdpovědětVymazat
  3. Kedže RPG je na novej adrese a celé sa od základov zmenilo, bola by som rada keby že v blízkej dobe spravíš nové hodnotenie =) Ďakujem
    a ešte, prosím zmeň adresu na moon-school.blog.cz =)

    OdpovědětVymazat