24. července 2011

Hodnocení Conneral od Mary

Conneral***

Autor : Tony, Nat

http://conneral.blog.cz/

Hodnocení od správce RPGblogy:

Design:

Design je obyčejný, ale nevypadá špatně. Fotky vlevo nahoře vypadají moc pěkně. Akorát není zcela jasné, o čem stránky vlastně jsou. Menu je přehledné, ale vypadá smutně. Možná by se tam dal přidat třeba kontakt nebo také nějaký slogan, který přiblíží, o čem RPG je.

Jak často hráči RPG hrají:

Registrovaných hráčů je celkem dost. Pokud jde o místnosti, tak je to různé. Některé místnosti jsou bez příspěvků (park, školka, ...), ale někde je přípěvků několik (ulice, obchdoní dům, ...). Co se mi v místnostech líbí, jsou obrázky, které jsou přímo v "návštěvní knize".

Aktivnost autora blogu:

Autoři přidávají články celkem často.Možná by to chtělo více zapracovat na designu. I když na druhou stranu vypadá jednoduchý design pěkně. Možná by to chtělo upravit jen menu.

Možnosti RPG:

V RPG můžete vlastnit svůj dům. Musí ale vaší postavě být alespoň 17 let - do 17 let musíte bydlet u přátel nebo v hotelu. Jinak mi nepřijde, že by v RPG byly nějaké vychytávky. To ovšem neznamená, že RPG je špatné. Naopak - toto RPG je prostě hra na normální život, nejsou tam žádné nadpřirozené postavy ani nic podobného. A myslím si, že právě to někteří lidé hledají. Jediná vychytávka, kterou bych doporučila na stránkách zavést a která by nijak nenarušila to, že se jedná o obyčejné RPG, je mít možnost majetku. Prostě aby si postavy mohli v obchodě něco koupit a to by se jim zapsalo do majetku a odečetli by se jim peníze. Samozřejmě spravovat to je celkem náročné a pak by stálo za to na to najmout nějakého hráče, který by za to byl placený (samozřejmě ne normálními penězi, ale penězi ve hře, za které by tam právě mohl nakupovat). Samozřejmě je to jenom nápad, co by se tam dalo dát, nemusíte to brát nijak vážně. Ale nějakou drobnou vychytávku bych do tohoto rpg doporučila.

Celkový dojem:

Tohle RPG se hodnotilo velmi těžce. Je to takové obyčejné RPG a skoro tam není co hodnotit. Ovšem nápad obyčejného RPG je podle mě skvělý, protože ne všichni si chtějí hrát na hrdiny s mečem nebo pistolí. Rozmýšlím se nad 2 nebo 3 hvězdičkami. Nakonec uděluji hvězdičky tři, ale to spíše kvůli tématu. Ale je to opravdu s odřenýma ušima a pokud bude toto RPG chtít příště získat čtyři hvězdičky, doporučuju vymyslet něco zajímavého.

Pro autory  tohoto blogu: Pokud něco na svých stránkách upravíte, můžete zažádat o aktualizaci hodnocení přidáním komentáře k tomuto článku.

Žádné komentáře:

Okomentovat