15. června 2011

Obchodování s RPG

Měla bych tady jeden takový nápad. Když čtete nadpis tohoto článku, možná se trošku děsíte. Obchodování s RPG? Co to, proboha, je? Ale nebojte se, nejedná se o obchodování v pravém slova smyslu.
Takže jelikož nám jedno registrované RPG zřejmě krachlo, uvědomila jsem si, že se to děje asi často. Proto bych navrhovala, aby se tomu zamezilo. A jak? Pokud by někteří autoři RPG už nechtěli RPG dále provozovat, dali by nám o tom vědět a my bychom dali jejich RPG do nabídky. Pokud by někdo chtěl po nich RPG převzít a starat se o něj, pomohli bychom se zkontaktováním.
Samozřejmě toto by nebylo jen pro ty, kteří RPG už své nechtějí. Podobně by to fungovalo i pro ty, co potřebují s RPG pomoct - napsali by, že třeba shánějí dva pomocníky na starání se například o registraci nových hráčů (nebo na cokoliv jiného) a třeba by se nějací zájemci našli. Co za to pomocníci získají už záleží jen na domluvě s autory toho RPG (jestli například nějaké výhody při hraní). Pokud se vám tento nápad líbí nebo k němu máte nějaké připomínky, prosím, přidejte komentář. Děkuji

Žádné komentáře:

Okomentovat