18. června 2011

Projekt "Napište pro nás článek"

V hlasování jste rozhodli, že byste o takový projekt měli zájem. Zde si tedy můžete přečíst, o co se přesně bude jednat a jak se zapojit.

O co přesně jde?
Autoři RPG blogů, kteří u nás mají své RPG přihlášené, mohou přidávat články na tyto stránky a tím si udělat takovou reklamu. U článku bude VŽDY uveden autor a odkaz na jeho RPG blog.

Na jaká témata se bude psát?
Aktuální témata naleznete v levém menu. Budou se nějak týkat RPGblogování - tedy budou na téma, která by autoři RPG měli znát a tedy doufám, že je některá témata budou opravdu zajímat. Pokud by se vám některé téma líbilo, zamluvíte si ho v "návštěvní knize", kterou naleznete hned pod seznamem témat. Do knihy napíšete jen email, název RPG blogu a téma, které si zamlouváte. Pak už vám téma nikdo vzít nemůže a můžete libovolně psát (maximální doba, po kterou můžete mít téma zamluvené je 1 měsíc - ale pokud budete mít téma rozepsané a nebudete stíhat, můžeme se pak domluvit, že termín o nějakou dobu přetáhnete).

Kam články posílat?
Pokud nějaký článek napíšete, pošlete mi ho na email maryhappy@seznam.cz a do předmětu napište "Článek-název tématu, na který jste psali".Články můžete poslat obyčejně jako text nebo to napsat např. ve wordu a pak to odeslat jako přílohu. Můžete i vhodně doplnit obrázky. Pokud jste obdrželi pozvánku, jestli se nechcete zapojit do spravování těchto stránek a tedy můžete vkládat články, můžete tyto články vkládat sami. Pokud budete články vkládat, vkládejte pod štítkem "Zajímavosti" a nezapomeňte u článku uvést jméno a odkaz na RPG blog. 

Jenom chci dodat, že zamluvení tématu vás nezavazuje k tomu, že ho musíte stoprocentně napsat. Pokud si téma zamluvíte a nakonec se rozhodnete článek nenapsat, stačí mi dát vědět a já téma opět uvolním pro další.

Dotazy pište do komentářů. Děkuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat