17. května 2011

Pojďte plavat s rybičkami - jak na to?

Pokud chcete mít reklamu tzv pod rybičkami, máte právě možnost. Podmínkou je samozřejmě mít u nás přihlášené RPG. 


Co musíte udělat?
Jelikož je tady pouze jedno místo pro reklamu, bude vybrán jeden RPG blog pomocí soutěže. Soutěž je zahájena publikováním tohoto článku a běží až do 22. května 2011 do půlnoci. 

V čem se vlastně soutěží?
Soutěž je, dá se říct, spisovatelská. Vašim úkolem bude napsat co nejzajímavější a nejvtipnější (podotýkám, že může být i nereálná až lehce nesmyslná) povídku (nic moc dlouhého, ale minimální rozsah je cca 100 slov - samozřejmě odhadem), která bude alespoň 2x obsahovat každé z těchto slov:
rybička, pohádka, puberťák, dieta a Labe. (Pozor slova byla změněna!!!)

Slova byla záměrně vybírána tak, aby byla povídka nějakým způsobem zvláštní. 

Povídky můžete zasílat na email maryhappy@seznam.cz až do 22. května. Poté budou vystaveny na tomto blogu (prozatím bez uvedení autora) a návštěvníci budou až do 29. května do půlnoci hlasovat o nejlepší povídce. 30. května se pak u daných povídek uvedou autoři a autor vítězné povídky bude kontaktován prostřednictvím emailu. Reklama bude však časově omezená - bude jen do konce června! Poté bude vypsaná další soutěž (jiného zaměření), kde se opět bude hrát o měsíční reklamu zdarma.

Další pravidla:
1) pokud budete posílat email, do předmětu uveďtě "RPG soutěž", nahoru do textu pak napište název Vašeho RPG a pak název povídky, pak teprve text povídky
2) soutěže se každé RPG může zúčastnit jednou nebo i dvěma povídkami - né však více
3) povídky budou publikovány až 23. května - a je zakázáno nějak upozorňovat na to, která povídka je Vaše až do ukončení hlasování, jelikož by se pak hlasující nemuseli řídit kvalitou obsahu povídky, ale tím, jak se jim líbí Vaše RPG, děkuji za pochopení.

Žádné komentáře:

Okomentovat