18. května 2011

Hodnocení The Morass od Mary

The Morass *

autoři: Lirit, Orlando, Anqelique, Baron of the Far

http://the-morass.blog.cz/


Hodnocení od správce RPGblogy:

Design:

Design je velmi temný, což se vlastně vztahuje k tématu blogu.Možná by mi přišlo lepší, kdyby se obrázek záhlaví o  něco zmenšil. Také si myslím, že by trošku prospělo vybrat jiné pozadí (například tmavě šedá nebo jiná tmavá barva), aby stránky nebyly úplně černé. Déle bych doporučila zvětšit menu (nebo alespoň "desatero", "upíří život" a "registrace"). Jinak se mi velmi líbí klikačka, umístěná úplně dole na stránkách.

Jak často hráči RPG hrají:

RPG je v provozu teprve od 4. dubna 2011 a zatím nejsou vytvořeny ani žádné herní místnosti - tedy alespoň jsem žádné nenašla.

Aktivnost autora blogu:

První a zároveň zatím poslední příspěvky byly publikovány onoho 4. dubna. Takže co se týká článků, autor moc aktivní zřejmě není. Pokud jde o design, určitě na něm pracoval, ale nedá se říct, že nějak extra moc. Bohužel.

Možnosti RPG:

Tak RPG obsahuje zatím jen tři články - "Registrace", kde se hráči přihlašují. Přihlásit se může pouze osoba starší 16 let. Dalším článkem je "Upír a upíří život". Musím říct, že tenhle článek se mi opravdu líbí. Jsou tam vlastně takové základní informace, které by měl hráč-upír znát. Posledním článkem je "Desatero našeho RPG", což jsou vlastně pravidla RPG:

Celkový dojem:

Popravdě řečeno nemám z tohoto RPG dobrý dojem. autor na RPG zřejmě moc nepracuje - samozřejmě je to pravděpodobně tím, že zatím nemá žádné přihlášené hráče a to člověka opravdu nebaví na blogu něco vylepšovat. Takže pokud se vám líbí téma a věříte (stejně jako já), že by se tohle RPG mohlo rozjet a být úspěšné, tak se přihlašte - autor bude určitě rád, protože bych řekla, že tahle kritika ho trošku uzemní. Ale jak jsem uvedla RPG je v začátku a pokud se přihlásí hráči, mohlo by tohle RPG být fajn. Prozatím dávám pouze jednu hvězdičku z pěti.

Pro autory tohoto blogu: Pokud něco na svých stránkách upravíte, můžete zažádat o aktualizaci hodnocení přidáním komentáře k tomuto článku.

Žádné komentáře:

Okomentovat