27. září 2011

Buďte správci RPGblogů

Bohužel, stalo se to, čeho jsem se obávala. Ve škole je toho hodně a věcí mimo školu také a počítač je až na posledním místě - takže také RPGblogy. Snažila jsem se to ještě nějak stíhat, ale bohužel to nejde. Nerada bych ale tyto stránky rušila, protože si myslím, že pokud by se o stránky někdo staral, mohly by být velice zajímavé...

O co vlastně jde?
  • Nabízím tyto stránky zdarma komukoliv ze spolehlivých lidí, popřípadě nějaké skupince lidí. Podmínky se dozvíte níže.

Podmínky:
  • Stránky musí zachovat téma "rpg blogy" (stránky nesmí propagovat nic jiného).
  • Jakožto autor těchto stránek (dost možná jediných svého typu na českém webu) si vyhrazuji právo mít přístup na tyto stránky jako admin (ale samozřejmě vám nebudu zasahovat do článků a jiných věcí).
  • Požaduji zachování základních zvyklostí na těchto stránkách (na přesnostech se domluvíme).
 Proč se starat zrovna o tyto stránky?
  • Za svou existenci už stránky dosáhly jisté pověsti a jsou v povědomí několika hráčů a autorů RPG. Každý týden dostáváme několik nových přihlášek RPG.
  • Stránky mají základy a zbývají už jen právě Vaše nápady, aby se tyto stránky staly uznávanými.
  • Nabízím výpomoc - v případě Vašeho zájmu.
  • Stránky navštěvuje spoustu milých lidí, kteří jsou též ochotni pomoci a v mnoha případech vědí o blogování opravdu hodně. 
Rozhodli jste se o stránky starat?
  • Napište (zatím nezávazný) email na maryhappy@seznam.cz
  • Do předmětu uveďte "Spravování RPG".
  • Jako text napište své jméno (nebo přezdívku), pokud máte RPG, tak název RPG. Dále uveďte, proč se chcete o stránky starat (stačí stručně) a také jestli se chcete o ně starat jako jednotlivec nebo skupina (skupina Vašich lidí) nebo jako skupina více lidí, které ani nebudete třeba znát, ale každý z Vás bude mít určitou věc na starost.
  • Pokud se ozvete, co nejrychleji se Vám ozvu zpět a vyřešíme podrobnosti. Pokud se nikdo neozve, budu nucena stránky zrušit, protože nemám na spravování opravdu čas (za což se omlouvám).

5 komentářů:

  1. Doufám, že se někdo spolehlivý najde, byla by to vážně škoda! Kdybych měla čas, klidně bych se ozvala, vůbec mi nedělalo problém být třeba se skupinkou lidí, které vůbec neznám, ale bohužel. Také toho času v poslední době moc nemám... Ale kdo ví, třeba se to ustálí a dodatečně bych se ozvala, kdyby to nevadilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo :((( i bych to vzala, protože na počítač mám čas vždycky, ale vést to tady bych rozhodně nezvládla. Stránku bys ale mohla nechat, ne? Často se dívám znova a znova na seriál, občas si RPGčka projdu......

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych ráda pomohla, protože si myslím že tohle je opravdu unikátní a dobrá stránka, bohužel už se starám o 2 RPG, 2 blogy a vlastní stránku. Každopádně doufám že se povede někoho sehnat. Aby to tu zaniklo by byla škoda.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že se Vám stránky líbí a taky bych bylo pro, kdyby zůstaly v provozu. Už sem mi ozval zájemce, co by se popřípadě o stránky staral a během zítřka snad dořešíme podrobnosti a pak už by to mělo snad fungovat. Každopádně pokud budete chtít nějak pomoci, budu určitě vděčná jak já, tak i nová správkyně stránek. Takže bych Vás tedy chtěla poprosit, pokud by jí bylo potřeba pomoci, abyste se o to pokusili, pokud budete mít čas. Já samozřejmě budu pomáhat také.

    OdpovědětVymazat
  5. Rada by som to vzala. Môžete ma kontaktovať na mojom maile: dr.ofelia@centrum.sk


    Mám veľa času a rada sa o to postarám :D

    OdpovědětVymazat