22. srpna 2011

Rychlá orientace na stránkách

  • Seznam stránek, umístěný pod záhlavím:
Zde najdete "Seznam RPG", kde podle různých kritérií najdete právě to pravé RPG pro Vás. Postupně budou přidávána další kritéria vyhledávání.
Dále pak můžete nalézt orientaci na stránkách.
Poslední stránkou je proztaím "Kontaktujte nás", kde naleznete kontaktní email nebo i kontaktní formulář, prostřednictvím kterého nás můžete kontaktova přímo z našich stránek.

  • Levé menu:
Začneme odshora. Tam naleznete odkaz na naše fórum, do kterého se může přihlásit opravdu každý. Dále pak odkaz na naše stránky na facebooku. Pod tím naleznete vyhledávač. Dále pak abecední seznam všech RPG (který naleznete také přes stránku "Seznam RPG"). Pod tím naleznete odkazy na čtyři RPG. Tři z nich tam mají odkaz stále, jedno místo se mění každých 14 dní. A nakonec v tomto menu naleznete odkaz na aktuálně nejoblíbenější článek.
  • Pravé menu:
Zde naleznete přihlášku pro registraci svého RPG. Pod tím se nachází "Aktuality", kde jsou právě aktuální informace o tom, co se na stránkách děje a kde se tedy můžete aktivně něčeho zúčastnit. Ať už je to anketa či soutěž. Pod tím následuje projekt "napište pro nás článek". Článek pro nás mohou psát jak autoři RPG, tak i jiní návštěvníci stránek. Autoři RPG tím získají vlastně reklamu, neboť odkaz na jejich stránky bude hned na začátku článku. Témata jsou určena a naleznete je právě v pravém menu. Zamluvit si je můžete taktéž tam. V pravém menu dále naleznete "Štítky", což je něco jako rozdělení článků do rubrik. Pod štítky se nachází miniaplikace "Co je v RPG nového". Tam autoři RPG mohou psát o různých novinkách na svém blogu a zaujmout tak návštěvníky těchto stránek. O archivu nebo tabulce návštěvnosti se asi zmiňovat nemusím.
  • Zápatí:
A právě zde naleznete našeho maskota. Je to vlk a jmenuje se Israel. Díky alagaesia.aspone.cz můžete maskota nakrmit, vynadat mu, hodit míček, atd. Ještě se pracuje na vylepšení těchto funkcí. Dále tam pak můžete nalézt miniaplikaci "počasí".

 

Žádné komentáře:

Okomentovat