1. června 2011

Napište pro nás článek

Pojďte získat další hráče pro své RPG tím, že budete přispěvateli pro tento blog. 

Proč přispívat?
Návštěvníci těchto stránek si  Vašeho RPG blogu lépe všimnou - třeba i každý den může být Váš článek, s uvedením odkazu na Vaše RPG, na úvodní stránce. 

Na jaká témata články budou?
Pokud se tento projekt rozjede, bude v menu vždy sepsáno, o jaká témata mám právě zájem. Témata budou taková, aby ne-autory RPG informovala o všemožném, co se týká RPG. A nemusí se to přímo jen týkat hraní RPG - články mohou být například také o filmech, knihách nebo seriálech na jejichž téma nějaké RPG je. 

Jak přispívat?
Pokud se Vám nějaké téma bude líbit a budete chtít na toto téma napsat článek, zamluvíte si ho (bude k dispozici návštěvní kniha z blueboardu) a článek napíšete. Poté ho buď odešlete na můj email nebo, pokud máte možnost, článek sami publikujete (možnost mají ti, kterým byl odeslán email s žádostí o připojení k blogspotu a tedy mohou u nás publikovat).

Kdy se začne?
Zatím si promyslete, jestli byste na něco takového vůbec měli čas. Až se vrátím, tj. 10. nebo 11. června, vytvořím anketu, kde budete hlasovat, jestli se Vám tento nápad líbí nebo ne. Pokud si odhlasujete, že ano, objeví se tu další článek s více informacemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat